Saturday, July 16, 2011

# Fatin Nadiah Turns 20 ;)











HAPPY BIRTHDAY MY DEAR FATIN NADIAH <3 (17 JULY 2011)
You're a friend who I can trust to always be loyal and true and there is no greater friendship than the one I share with you.Wishing my special friend the best birthday ever.May allah bless u,have a blast!Haa macam tak payah nak english sgt an.So kau dah 20 kira macam dah besar dah boleh kahwin semua la kan?Macam aku happy kenal kau kan sebab kau cantik,comel,genius,relax semua an.Macam kira kau pakej lengkap an.hahaha sorry tak ada hadiah macam duit aku dah abis an.Sedang aku menaip ni aku rasa kau tengah nak tutup kedai macam kau rajin bekerja an macam aku respek kau an dah la cantik lepas tu kerja an hehe.So aku rasa orang yg baca ni mesti pelik aphal la words aku macam ni so to uols kitaorang memang berinteraksi macam ni sebab kitaorg unik hahaha.So sambung balik,aku hope kau berjaya semua la,Stay beautiful like me haha.Kekalkan imej metal 80's kau tu an!macam lain dari yang lain an!haa apa lagi aku hargai kau sebagai kawan,kalau aku marah tu anggap je marah2 palsu.Lepas tu kau pun seronok dapat hadiah dari seseorang kan.Akhirnya ada yang dapat mengembirakan kau balik aku happy untuk kau,okay la tu je kot,Love u teen.eii.Kye

4 comments: